Längtar!

Jaha, då var det fredag igen. Idag är det exakt 20 dagar kvar till min semester! (clap)
Ska bli så vansinnigt skönt med ledigt. Får ihop sex och en halv vecka denna sommar så vila upp mig, ja det borde jag väl kunna göra? 
Vi har väl inte planerat så värst mycket egentligen, en tripp till Eskilstuna Zoo har sonen önskat, vi brukar ju alltid åka med moster och kusin. Lådbilslandet i Nykvarn är en favorit som det blir repris på. Dottern ska med farmor till Junibacken i Storstaden. 
Mycket fiske och båt-turer på sjön såklart. Picknick på klipporna. Loppisar, många såna vill jag hinna med. Älskar att fynda saker som jag egentligen inte behöver... 
Ja, sen är det ju allt göra hemma...måla garaget, måla på altanen, fixa och trixa med det mesta. Men det var ju faktiskt att vila lite också. Min hjärna har gått på högvarv den senaste tiden och den behöver få hämta sig lite.
Fast å andra sidan så sticker vi till Bulgarien i augusti och då blir det ju vila...om inte nån altan behöver målas om...hehehe ;-) har ju lite anings svårt att inte göra nåt...

I måndags kom en kalsinbjudan till sonen, kalas på lördag.
"Hm", tänkte jag, det är nåt vi ska göra då. Jag ska jobba först och sen ÄR det nåt men vad (?) Jaja, det löser sig. Så han ringde och tackade ja till kalaset. Sen på tisdan så tänkte jag. Hm, vi ska till Stockholm på lördag, men jag har för mig att det är nåt annat vi bokat då? Undrar om jag lyckats dubbelboka? Sen igår kväll DÅ kommer jag ihåg båda sakerna och jo, visst har jag dubbelbokat! 

Så helgen ser ut så här... 
Ikväll: Fotboll eller strosande på marknadsafton
Lördag: Jobba 7-12, kalas 13-15, Stockholm bussen går 15.15 kolla när systeryster springer i mål på Stadion
Söndag: Fotboll samling 8.30 Tre matcher i Hallsta
Dessutom ska Sambon ut på spelning och hans spelkompis kommer hit imorgon och bor kvar till på söndag... 
Gissa om jag är glad för att jag är ledig på måndag (h)

Återkommer!

Kommentarer

Titta vidare :)strong>

Jag heter :
Kom ihåg mej nu :)

Min msn är : (kommer ej visas)

Bloggen jag har heter :

Jag vill faktiskt säga :

Trackback