Kommer bli fint!

Vit botten med svarta blomrankor, som har lite silver i sig, vilket inte alls syns på bilden... Men om nån vecka eller så kan ni få se tapeten "live" i hallen hemma hos mig.

Återkommer

Here we go again...

...är det dax igen? Ett bra tag sen lillkillen var under isen efter fotbollsträningen. Har haft bra humör och känt sig nöjd med sin insats länge nu. Orkar inte med en sån "dipp" igen om det nu är det han går in i?? Det ska ju vara roligt! Idag fick vi bära in honom från bilen för att han var så ledsen och förbannad... Kan väl förstå det om han hade rätt, men han är ju superduktig. Fattar inte varför han får de här känslorna??

Återkommer

Jag och min burk

V-Slip Grundfärg trä
Målas och målas. Lister, dörrfoder, socklar och panel. Kommer bli så jädra fint! Snygg ekparkett på golvet och svart, blank klinkers närmast ytterdörren. Längtar så tills det blir klart!
Återkommer

Testas just nu.

Funkar. Ganska smaklös men helt ok. Funkar som bränsle till både diskning och flytspackling... :)
Återkommer

Intelligens....från en SD:are

Återkommer

En hemlighet...

...är något som bara en vet....en hemlighet som två vet är en allmänhet....
Min mamma säger så många kloka saker!

Ser så mycket fram emot julen! Fick klart igår att jag är ledig på natten till juldagen. Vilket jag ansökt om för länge, länge sen. men av någon konstig anledning höll det på att trasslas bort i lönesystemet. Suck!
Men nu är det klart och jag är superduper-lycklig!

Hörde på radio i morse att det nu finns jobb att söka där äldre, överviktiga män med skägg sökes. Tänkte där i bilen medan snön virvlade ner utanför, vart är alla feminister nu då? De MÅSTE väl protestera mot detta? Mansfälla? Kvinnofälla? Jämlikhet? Diskriminering? Könskvotering?
Gäller inte det i juletid?


Återkommer

Kalaspufar

Dottern som smög in lite extra på dagens nota... :) Inte kan man strunta i att köpa puf(f)ar  när det är så fint skrivet och allt! Bara fem och ett halvt år, duktigt tycker jag!
Återkommer

Morr, bråk, skrik, skrän.....


Med dunder och bra åkte bråkstakarna i säng. Från ljuv syskonlek med härliga skratt till bitter fight med tårar och trasiga ägodelar. Bums i säng vart det och nu sussar den ena och den andra kollar förstås på galan i sitt rum. Fotbollsgalan såklart, vad annars??

LillMessi som ramlade illa på träningen igår och fick ett blått och svullet knä... Lite knepigt och ömt då han stöder på benet och böjer knäleden, men det är ju inte konstigt när man gör illa sig.

Mannen har lagt in golv i hallen. Det ska bli en del med parkett och en del med klinkers. Kommer bli superduper fint! Först hör man : "Men va fan" "Jävla skitgrejer" "Hur fan, det passar ju inte" Sen är det tyst ett tag, när han kommit på grejen liksom...sen blir det "Men va fan, det här räcker ju inte" "Fan det fattas ju"....och sen är det klart...
Fast just denna gång hade han rätt...det räckte inte. Fattas två ynka brädor och det är ju såklart surt men inget att göra nåt åt nu ikväll...  Kommer bli sjukt fint när det är klart, vilket det förhoppningsvis är till jul. Mycket måla och så innan dess.... Allt utom taket ska få sig en omgång.

Ska nog fylla på varsitt glas med rött och sjunka ner djupare i soffan nu när mannen är "klar" i hallen.

Återkommer

Galet tråkigt!

Fy vad det är tråkigt att stryka! Hade väl sisådär fem eller sex maskiners rena tvätt som väntade på en omgång av värme och ånga. Inte alls mycket kvar nu men börjar ledsna rejält kan jag lova! Hungrig är jag också och både mjölk och systrar lyser med sin frånvaro.
Strykbräda med strykjärn
Återkommer

klöverlikör!

Titta vilken fin!
Mjölkkanna liten
Jul snart va? Då ska man ju önska sig har jag hört! Just nu önskar jag mig mer innehåll till kannan än själva kannan, svart kaffe är inte min favorit... Försöker bjuda ut lillasystrar på fika, få se om de går på den, självklart är haken att de måste ha mjölk med sig!
Återkommer

20101111

Idag har det varit lugnt tempo!
Handlat en sväng med loppan och hämtat sonen med kompis på miniorerna! Städat lite och tvättat lite, druckit alldele för lite kaffe av någon konstig anledning så huvudvärken kommer krypandes nu känner jag.
Ser fram emot kladdkake-fika till kvällen. Kan liksom inte få nog av det goda, speciellt inte det goda mina barn bakar nu och då.
Hoppas innerligt på att vår donna på lönekontoret fixar till det så jag får mina övertidstimmar denna månad. Känner på mig att det kommer rulla penningar kommande månad. Jul och födelsedag som det är.
Får inte till någon sammanhängande text om något särskilt alls idag.
Ska nog ta en kopp kaffe istället...

Återkommer


Fru Fi**a

Att första säga en sak till mig, en annan version bakom ryggen på mig, för att sen leverera en tredje rakt upp i ansiktet på mig. Allt inom loppet av fyra timmar.... Är man på riktigt då? Har man alla flingor i paketet? Går hissen ända upp?
Man gör inte så. Lika lite som man pekar "Fuck-You" i ryggen på en kollega i personalrummet.... Man liksom bara gör inte så...
SLÄPP DET!! Lägg inte mer tankar och energi på det. Människan har titeln och inget jag kan göra något åt. Jag har tametusan viktigare saker att bry mig om... Viktigare, roligare, bättre, mysigare och trevligare saker som är viktiga i mitt liv!!!
Återkommer

Snöstorm

Återkommer

Längtan

Längtar efter julmys! Kliar i fingrarna att få plocka fram juliga tyger och prylar! Mysa med mycket varma tyger i röda färger, med massor av tända ljus! Doften av glögg och bränt knäckkok.... Ljudet av julmusik och uppesittarkvällar. Köldkänsliga julstjärnor och amaryllisar, doften av hyacinter. Julpyntade stadsgator med tusen och åter tusen glittrande små lampor. Snöfall i stilla decembernatten. Pepparkasbak och saffransbröd. Tomtar och nissar, önskelistor och klapphemligheter.



Återkommer

Alla helgons helg

Tända ljus för alla nära och kära.
Både för de som finns omkring oss fullt synliga och för de som finns omkring oss i våra minnen och tankar!








Återkommer

Fredagsmys!

Detaljbild:Old Gold
Ikväll blir det vild-nasse i hamburger-form med en kall till det. Gött hoppas vi!!
Återkommer

20101105

Soligt idag med. Lillskruttan är med sin moster, åkte med dom igår efter födelsedagsfirandet. Det är ganska tyst här hemma nu faktiskt... Storskroten har planerat en egen dag med sin moster. Härligt med höstlov från skolan så man kan hitta på skojigheter!! Jag själv ska väl ta itu med lite av varje antar jag. Det är ju en faslig snurr på ekorrhjulet, i alla fall det husliga hjulet... Tvätt, städ, handla, tomten med allt som behöver fixas. TUR att det är sol idag!! Kanske ska lyxa mig med en promenad idag när jag är alldeles själv. Njuta av de få timmarna de blir...

Återkommer

Gris!

http://www.tasteline.com/recept/grillade_vildsvinshamburgare?portions=8



På menyn i helgen!!

Återkommer

Höst

Blåser, kallt. Solens strålar orkar inte värma längre. Vackert är det, hösten är vacker!
Längtar till lördagens tripp till lillstrumpa! Ska bli så kul att träffas och mysa ihop!
Återkommer

Döden betyder ingenting

Döden betyder ingenting.
Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum.
Jag är Jag, Du är Du.
Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.
Kalla mig vid mitt vanliga namn.
Tala till mig sådär som Du alltid gjort.
Ändra inte Ditt tonfall,
Håll sorgen borta från Din röst.

Sluta inte skratta åt våra genensamma små skämt.
Skratta som vi alltid har gjort.
Var med mig. Le mot mig. Tänk på mig.
Låt alltid mitt namn finnas med Er där hemma.
Uttala det som ingenting hänt, sorglöst
Utan spår av skuggor.

Låt livet gå vidare med samma innebörd som
tidigare.
Det går vidare därför att det måste gå vidare.
Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår
gemenskap.

Varför skulle du sluta tänka på mig för att Du
inte längre kan se mig.

Jag väntar på Dig någonstans väldigt nära.
Allt är väl.



Återkommer

Combo

Är kombinationen realist och optimist egentligen möjlig?

Återkommer

Today

Fortsätta röja upp i rövarkulan! Skönt när det är klart antar jag!
Återkommer

RSS 2.0