Grundstötning

...är ute i båtfan igen....är en landkrabba...iaf i de värsta stormarna....så det så! :(
återkommer

Hjärtslag

http://gava.hjartebarnsfonden.org/campaign/9119956
Återkommer

Kära Bullen...

...jag undrar om jag är normal som låg och lyssnade på Morgonandakt från Vaggeryd på P1 klockan 05:45 imorse.
Är det normalt. Vad ska jag göra?
Återkommer
P.S det är inte hon som skrev brevet som var med i filmen D.S Eller? ;)

Varning...läs inte detta om du är känslig!

Hahahaha...den rubriken avskräcker ju inte direkt...nu är'u nyfiken va? ;)
Men på riktigt detta är SKITÄCKLIGT!! Så inga kommentarer om att jag inte varnat dig nu...okej? :D
Hosta, jag har en förbannad hosta. Slemmet i lungorna känns på utsidan av min lilla kropp när jag hostar som värst. Riktigt äckligt, att känna hur det rosslar där inne...hua!
Min fina kollega i Rimbo gav mig acetylsystein, tack för det! ;) Slemlösande brustabletter som funkar...efter en veckas användning... ;)
Okej, jag sa att jag varnade dig ;) Nu kommer det....
Fick värsta äckliga attacken här nyss... ni vet så där så man blir rädd att frukosten ska komma upp...men se det gjorde den inte...men lätt en (1) dl slem...segt äckligt jävla gulgrönt slem.
Men nu kan jag andas igen...bubblet är borta i lungorna. Hoppas på att det inte kommer tillbaka heller. Fy fan, jag trodde jag skulle dö när skiten kom upp ur strupen. Så jävla äckligt!
Och varför jag överhuvudtaget skriver ner detta i min blogg, vetetusan ;)
Återkommer :D

FREDAG!!

Och den här fredagen räknas för den är starten på min lediga helg! och jag har inga MÅSTE what so ever. Bara myyyys för hela slanten.... Ååååååka ålandsbåt, I'm a winner baby..... ;)
Japp, jag och barnen ska åka med morfar till åland. Dricka drinkar och köpa taxfreegodis! Sjunga coreena coreena till ett taskigt dansband och spela på enarmade banditer. Hell yeah! :D
Återkommer

2012-02-16

Jahaadå...nu är det torsdag. Veckorna flyger förbi!!
Återkommer

Just det ja...

...kan ju delge den smaskiga informationen att grannen haft inbrott...nu ikväll. Antagligen var de i full fart när jag smet iväg och handlade pizza vid halv sex-tiden. Vid halv sju när grannen kom hem så smet de ut...Fy fan vilka fulingar!
Återkommer

Hoppsansa...MÅNDAG igen

Tiden går fort när man har....hrm...jobbat!
Haft fullt upp med jobb och ettåringsmyyys. Passade verkligen på att mysa så mycket jag hann med. Fina lilla gokillen! Hoppas inte moster hostade dig full med elaka bassilusker :(
Japp...Måndag är snart slut...nu kör vi!
Återkommer

TORSDAG!

Det verkar smitta....loppan har halsont och sonen blev hämtad från skolan på morgonkvisten. Iofs så verkar de hyfsat pigga nu ikväll...och fasen om de inte kan gå till plugget imorn... MÅSTE åka in till kneget...bara måste!!
Återkommer

ONSDAG!

OH MY GOD!!
Hostar utåin på mig själv...har så sjukt ont i hela kroppen så varje hostanfall är en plåga...och när anfallen sätter in ett par gånger i minuten...då är det inge skoj. Funderar över hur kroppen kan producera så mycket snor och slem. Huvudet dunkar och värker. Feber får mig att ömsom frysa och ömsom svettas.
Jo..jag är som sjuk faktiskt!
Återkommer

TISDAG!

Jobbat med papper idag.... Personalschema, kundplanering och genomförandeplaner. Skönt att få sånt gjort och att slippa karensdag. Nu är vi på banan återigen. Inte för att vi varit utanför, men nu har vi viltstängsel ett tag. NICE!
Återkommer

MÅNDAG!

I väntan på att nagellacket ska torka sitter jag och slösurfar runt på Fejjan.
Feber och huvudvärk, taggtråd i halsen och frysen som tusan!
Återkommer

SÖNDAG!

Vinade med väninnan igår. Stickat sockor idag. Bland annat så har jag suttit två timmar i bowlinghallen med garnet och pinnarna. Det vart även två timmar i fotbollshallen, men utan pinnar....
Återkommer

LÖRDAG

Dag två av de tre lediga. Loppis i Görla står på önskelistan. Bio, leka med kompisar, busa i snön är andra önskemål som uttalades vid frukostbordet. Just nu städar loppan rummet och sonen plinkar på gitarren.
Återkommer

FREDAG!!

Ledig dag...spenderade några av de dyrbara timmarna i jobbtelefonen...  Den enes död blir den andres bröd är en god sammanfattning av dagen. :D
Återkommer

Crazy days

Nu ledig i tre sköna dagar. Och som alltid såhär "dagen före" ledigheten har jag massor av tankar på sånt jag vill göra....baka bullar, storstäda på nåt ställe som inte blivit städat på alldeles för lång tid (har många såna ställen) umgås med barnen MASSOR, städa och tvätta, ixa med blommor och handarbetspyssla med lite av varje, åka till Pingstkyrkansloppis (stående punkt på lediga helger) and I can keep going on.....
det slutar alltid med.... NADA.....och sen var de lediga dagarna slut och inget vart gjort.....suck!
Återkommer

RSS 2.0