Valborg 2011

Denna dag bara måste dokumenteras! Valborg. Kungens födelsedag. Elda brasa! :D
Blåst svinkallt och då menar jag svinkallt, hela dan!
Första stoppet var fotbollsplanen. Konstgräs. Ingen större framgång. Man kan säga att det vart en brakförlust! men att killen gjorde två mål lättade upp det hela en del. Just konstgräs kan ge svidande märken om man väljer ett liggande spel. Vilket killen bittert fick erfara, inte minst i duschen efteråt.
Nästa stopp vart ridhuset. JAG vill INTE gå med och styra häst. Idag fanns det inte tillräckligt med småbrudar som ville styra häst. JAG fick gå med... Och min dotter väljer varken den minsta eller långsammaste hästen... JAG var helt SLUUT! :)
Väl hemma tyckte jag nog minsann att jag var förtjänt av en kall, eller kanske ett glas rött. Men mannen i huset var snabbare fram till den kalla så var det kört! Eftersom vi skulle till brasan så vart det cola till middan för mig.
Så närmar vi oss nu tiden för avresa till lämplig brasa. Ut ur huset för att hämta in barn. In i huset för att klä på barn. Dotter ramlar på grusgången...skrapsår. Sonen som brottats på grannens studsmatta är ytterligare skadad av vilda lekar. Så när jag nu har två storgråtande barn på soffan i hallen. Mannen är ute i båt på sjön. Slipper orden: "Ska vi strunta i brasan i år?" ur mig, bedjande, till barnen. Gråten eskalerar i ett "Neej!!"
Japp, in i bilen och iväg. Framme 19:53. Blåser, fan så kallt. Dottern springer iväg med några kompisar. Sonen vägrar gå ur bilen. "Tänd brasan så vi kan åka hem." Sonen köper korv. Brasan tänds 20:00. Sonen är sur för att "Pissetanten" i korvhaket misstar honom för att vara en tjej. "Jasså, den här lilla flickan vill köpa korv?"
Sonen fryser och är sur, sätter sig i bilen. Dottern går med på att åka hem. Dottern vill ha korv. Sonen vill ha mer korv. Barnen vill sitta i bilen och äta korv. JAG får NOG och startar bilen. Barnen sätter på sig bältet. 20:18 är vi hemma igen.
Hoppas ni haft en fin valborg! ;)
Nu kör vi chips och ostkrokar, framför någon buskis på TV.
Återkommer

Just ja....

...för er som undrat....jag hittade en rulle tejp! ;)
Återkommer

Fortfarande fredag

Japp, jag kom ihåg! Piuh!!
Lägga saker på rätt plats? Nope. Men putsat fönster och tvättat. Japp! :D
Okej, den där åsen kanske var ett litet berg ändå...tre maskiner senare och det har inte minskat synbart i tvättstugan... :S
Men det doftar gott om det som torkat ute i vårvinden!
Bara vika ihop och lägga in i skåpen. Jodå, jag fuskar med järnet. Det åker ostrykt in i garderoberna. Bara blunda och låtsas som ingenting. ;)
Återkommer

Fredag

Host och snörvel. Det blir en hemmadag det! Lika bra att få något vettigt gjort. Eller? Hur som helst så snurrar tvättmaskinen för fullt. Någon som kommenterade det här om dagen...att vårt tvättberg inte var å leka med... Fast jag tycker det är ovanligt litet just nu, inte ett berg direkt, mer en långdragen ås tvärs igenom tvättstugan. Men allt är relativt och jag har börjat klättringen... ;)
Mycket annat i huset som förfallit senaste tiden. Måste försöka komma ikapp med lite av varje. Tidningshögar, saker som inte ligger på sina rätta ställen. Saker som inte har något rätta ställe, men ändå ligger på fel ställe... ? :D
Först av allt ska jag servera mig en kaffeslurk till, torka några snorhorn. Sen, ska jag göra lite nytta! ;)
Just! Kom på! Att jag inte får glömma! Snälla påminn mig igen om jag ändå lyckas glömma! Idag är sista dan ju!! ;)
Återkommer

2011-04-26

Måste köpa ny vattenkanna. Förra året vart det inte av...tejpade hålet i min gamla så dög den...men va fan? En vattenkanna? Ingen stor utgift va? Fattar inte varför jag inte köpte en förra året...bara förstår inte hur jag tänkte...fast det är klart...hade tejpen inte varit slut nu...hade jag nog satt på en ny tejpbit och vattnat de nysådda fröerna.
imorgon ska jag köpa mig en ny vattenkanna...eller en rulle tejp ;)
Återkommer

Man lär så länge man lever...

...sägs det!? Jo, närmaste dygnet kommer mina älskade små juveler bli många, många erfarenheter rikare! De börjar bli stora...mina små skruttar! Längtar tills jag får hem dem imorgon, och får veta allt fantastiskt roligt de varit med om!
Återkommer

-Mamma visst är...

...kokosnötter och kor släkt?
-Hm? Hur tänker du nu?
-Jo, man får ju mjölk av kor, och det får man av kokosnötter också! Och så börjar båda på "ko".
-Du är klok min son, så klok! ;)
Återkommer

Min dröm!

Lite annat än mitt egna växthus som ligger i spillror efter vårstormen. Men jag hoppas ändå på den händiga i huset...kanske det går att få ihop igen?
Återkommer

Ekvation?

Matte är inte min starka sida men...jag vet att 26+36,5 inte blir vare sig 41 eller 63,5. Great. Inte nog med att man ska jobba extra, man ska få skäll för det också och sen får man inte betalt. Lovely! Skit på lönekontoret, skit på dom!
Återkommer

2011-04-19

Sol. Familjen blir hemma i påsk! YES!! Känns mycket bättre när jag slipper vara ensam hemma OCH jobba. Nu får jag "bara" jobba...men korta pass så det ska nog gå. Även om ledighet är det ultimata... ;)
Nu kaffe. Sol. Slappa. Skaka av sig latmasken och ge sig ut på prommis med donnan. Sen natta juveler och sist av allt SOVA! Så jädra trött så jag önskar klockan var läggdags, för både stora och små.
Återkommer

Ingen som helst lust...

...att jobba imorn...

Återkommer

Lyckans dag!

Man är stor på riktigt när man snart fyller sex år. Skolstarten väntar runt hörnet. Man kan byta blöja på lillkusinen. Man vaknar av något konstigt som visar sig vara en glugg i tandraden!!!
Ja då är man stor, stor tjej!

Min tand är lös, min tand är lös
Och när jag tappat den är jag en gammal tös
Min tand är lös, den är jättelös
Snart är jag en tandlös gumma!!


Återkommer

Klockrent!!

Återkommer

Ett jobb för moster?!

Matte. Hatar matte! Fick sån flashback nu på morgonen. Hualigen! Vet en kille som känner likadant! Ångest! Det är "Matte-dag" i skolan. Tårar. Gråt. Ilska.
Frustration över att inte förstå. Att "ligga sist" och inte förstå. FATTAR INTE!
Det är tufft. Att både vara sist och inte förstå. Även om någon förklarar.
Jag vet. Jag minns. Jag gråter också. Det är hemskt!
Återkommer

Vad ska du bli när du blir stor?

Jag tror jag tagit ett litet steg närmare svaret på den frågan! Äntligen!!
Återkommer

Det kändes....

...som ett slag i magen!! Tack för det! Jag kommer inte att ge igen, men kommer inte ge något annat heller. Så nu får det bli som det blir. Med energi från ilskan söker jag nu lösningar. Jag tänker inte finna mig i detta, utan tänker ta mig ut, upp och iväg.
Återkommer

Festivalöl har jag hört...

Återkommer

Värt att prova...

Installerar Beach-figur 2011.Vänta ...
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
System error, Var god försök igen nästa år!!!
Fasen oxå...
Återkommer

FY18

Känns inte så mycket bättre idag heller...
Återkommer

FY17

Är irriterad och arg! Förbaskad och sur! Inget som hjälper!! Har i ilskan över alla prylar som ligger och dräller ÖVERALLT lagt ut säkert 50 auktioner på tradera.... URK! Och inte känns det bättre för det heller... Blir skitarg för att det inte trillar in bud på skiten OMGÅENDE.... BLÄ!!
Näe, dra täcket över huvet kanske? Men har ingen lust! Vill inte sova, vill att barnen sover! Vill inte vara ensam, vill inte ha sällskap. Vägrar sätta mig i soffan, vill bara ligga och slappa.
Helt enkelt på sånt humör där inget hjälper, vad jag än vill! Har absolut ingen som helst lust att sitta vid den här förbannade dumburken. Men göra något annat lockar absolut inte heller!
ÅNGEST!
Återkommer

2011-04-02

Det skapades lite på nattkröken.... Trött idag men fint vart det!
Idag står tennis och ridning på schemat. Ska hämta upp pappa på stationen för att sen bli bjudna på middag! En riktigt härlig lördag som väntar!!
Återkommer

Ojdå!!


Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Vi hoppas du gillade surfningen. Nu är det hög tid att gå ut och leka.
--------------------------------------------------------------------------------

Förslag på vad du kan göra utomhus:
• Gå en sväng. Dvs. använd benen att röra sig runt i terrängen. Kan även kallas att spatsera.
• Jogga lite. Dvs. att använda benen att röra sig runt i terrängen snabbare än när man går. Om du joggar fort kallas det för att springa.
• Cykla runt och kolla på den fantastiska naturen i äkta 3D! Stanna cykeln av och till och känn på träden och stenarna.
• Om det är varmt i vattnet där du bor, kan du ta en simtur. Detta bör du däremot inte göra om du inte kan simma. Då kan du istället göra något som kallas för att bada.
• Besöka någon du känner.

HTTP 101 - Ha en fin dag!
Hälsningar från Internet

Nu är det....



Återkommer

RSS 2.0