Se den här sidan som fylld med fula ord!

orkar inte skriva dom men använd din fantasi!

Biggest looser

Ja, looser kan man ju vara på fler sätt än ett....
återkommer

2010-08-28

Lagar mat åt mig och Samuel. Riktigt mys. Kanske en liten promenad på det i den höstliga kvällssolen. Trist att inte loppan är med oss. Saknar!
Återkommer

Fredagsmys

Snart åker vi till vår nya hobby!!
Bara gubben kunde sluta jobba nån gång!
Återkommer

Vill man bli fin får man.....

Har beställt lite produkter från Yvonne Rydings kollektion. Har aldrig provat dem, men hoppas att de ska vara bra. Säg till om du vill ha en inbjudan, så kan även du handla märkesprodukter utan att betala fullt butikspris!
Återkommer

2010-08-24

Från att ha varit ett stort och rungande tvärNEJ till fotboll ikväll. Har sonen nu ombestämt sig. BRA på fler sätt än ett. Bra att se sin roll i laget. Att ställa upp för sin lagkamrater.
Bra att våga möta det där som han är osäker inför.
Jag vet så precis hur han känner.
Vissa människor får mig att, bara genom sin närvaro, känna mig så liten och så mindervärdig.
Hur nu det går till?
Jag pratar ju inte ens med dom. Vill inte ens prata med dom.
Dom ser mig kanske inte ens?
Men vissa har en sån inverkan på mig.
Just detta går sonen igenom nu. Bra att han ändå vågar möta det!
För varför ska människor jag inte har någon relation till få påverka mig?
Varför ska dom hindra mig att göra saker jag vill?
Inte alltid jag vågar möta det/dom.
Ikväll gör vi det ändå!
Återkommer

Vad tror du?

Om en människa säger till dig att den undvikit dig. På grund av ditt beteende i vissa situationer. Ja, det är ju upp till den människan att välja sin strategi. Men om det då inte uppmärksammats av dig, att du har undvikits. Har strategin då haft avsedd effekt?
Funderar....
...och återkommer

Konstigt

När jag blir sjuk...blir jag sjuk på riktigt! Så här är det: När jag är sjuk får jag en sån otrolig längtan efter att träna...till och med att ge mig ut på en joggingtur lockar. Något som vid friskt tillstånd aldrig skulle falla mig in!
Nu håller jag på och intalar mig att jag inte alls ska ge mig ut i motionspåret. Det ÄR inte nyttigt att vare sig långpromenera eller kortjogga då man har halsont och feber. Hm, mycket konstig sjuka som drabbar mig! Kanske synd att just den försvinner ihop med febern? Så, nu önskar jag att förkylningsfeber kan försvinna och joggingfeber kan stanna...
Återkommer

Status

Ont i halsen. Hemsk hosta. Feber. Kliande ögon. Sprängande huvudvärk.
Det är tjejernas status i denna familj. Vi hostar och nyser, snörvlar och fryser.
Ändå måste vi dra oss iväg till fotbollsplanen, LillMessi ska lira och det är bara gilla läget.
Återkommer

Fika

Just bevittnat två lyckliga killar som alldeles själva kladdat ner hela köket och sig själva med kladdkakesmet.... Jag städar och de mumsar det som till slut blev en kladdig kaka. Sitter i lekstugan med saft, kladdkaka och glass.
"Får vi baka nåt mer sen...det var jättekul..."
Hm, jo men visst...låt mig bara städa först!!
Återkommer

Jaha...var det så...

Smått irriterad på att övriga familjemedlemmar frågar mig vart alla saker är...innan de tittat efter själva... Säkert ett system som under åren sakteliga arbetats fram gemensamt...men ibland tröttnar man ju lite om jag säger så...
Mamma var är mina benskydd
Mamma var är min tröja
Hjärtat var är mina jaktbyxor
osv
osv
Sa till slut i en kanske lite galen ton
HUR SKULLE NI KLARA ER UTAN MIG?????
Lillkillen svarar:
Barn har en mamma för att de inte kan klara sig själva!
Jaha...det är så det är alltså...att jag inte tänkte på det...hm
Återkommer

Jag bara måste komma ihåg (nr2)

När man lajar med brorsans fingerboard använder man en "murt" för att skruva fast däcken....och ibland behöver man flera murtar.....

Vi andra använder säkert en mutter...men en murt funkar alldeles säkert lika bra!

Återkommer

Augusti

Tiden springer iväg. Sonen börjar i tvåan imorn. Loppan är "störst" på dagis. Alla midsommarfiranden är avklarade och det är bockjakt, älgjakt och vinter-sol-resor som planeras in i almanackan nu. Fotbollssäsongen drar igång igen efter långt sommaruppehåll. Matcher i helgen som absolut ska tittas på!

Tänkte att jag kanske skulle ta med mig barnen till solen i oktober. Herrn i huset är ju på älgjakt och vad kan passa bättre än att njuta av sonens sista mammadagar, vid sidan av en pool i värme och sol? Ska se till att vara ledig iaf. Hoppas på att jag kan hitta en billig resa i sista minuten. Om inte så kan vi ju alltid ta tåget till faster i Bollnäs... ;)  Nåt ska jag hitta på iaf!

Annars så lunkar det på. Brukar vara skönt med rutiner igen såhär på höstkanten. Vet inte om vi får några rutiner nu när jag jobbar natt. Vi får väl se hur det funkar med allt. Känns som att sommaren mer varit en prövotid, nu börjar allvaret....

Återkommer

Startar upp igen

Nu känns det som att sommaren är slut. Semestern är över. Sista sommarlovsveckan för barnen börjar imorgon, om nio dagar har vi en kille i tvåan och en tjej som gör sista året på dagis. En alldeles fantastisk sommar som nu går mot sitt slut. Vi har gjort så mycket och fått umgås med varandra och människor som vi tycker om. Varit mycket hemma, men även fått ihop en stor samling av utflykter. Det har varit lugnt och skönt, ingen stress, bara total avkoppling och alla måsten har lagts åt sidan.
Barnens ryggsäckar har fyllts på med fina minnen. Vackra och roliga, spännande och läskiga i en salig blandning. Underbart att få alla dessa minnen att dela med barnen.




Idag väntas lilla loppan komma hem. Längtar!

Imorgon är det fotbollsskola för lillMessi.

Vi börjar vänja oss in i ekorrhjulet igen.

Om 118 dagar är det julafton!

Återkommer

Vunnet

Kom hem en vinstpåse idag som innehöll :

        


Återkommer

RSS 2.0