Bara så ni vet....

....så blir resultatet av att köra över sin egen fot med en permobil...en blå fot. Kids don't try that at home ;)
Återkommer

Piuh!

Och så finns det gott om änglar också! :D
Återkommer

Suck!

Det finns gott om idioter...Godnatt!
Återkommer

Ont, det gör ont! Det gör fortfarande ont!

Vandrar mellan värmemadrass, spikmatta och masserande händer. Fy fan så ont det är. Passar bra med en ledig dag imorgon! :(
Återkommer

Ont, det gör ont!

Det vär länge sen sist....
Loppan var hos doktorn ja... Vaxpropp som var i storlek med Kidneyböna plockades ut. Dock ej ur det örat där hörseln var som sämst, tyvärr. Så en kombo av propp och hörselnedsättning var det och återbesök inbokat.
Tre år sen jag fick den där sjuka smällen i ryggen. Idag känns det som att det var igår. Har så sjukt fruktansvärt ont! Sådär riktigt så man inte vet var man ska ta vägen. Sitta still är en pina. Tänkte att putsa fönster skulle vara toppen, röra på alla stela muskler. Nope, etter värre vart det! Så nu sitter jag här, kan knappt lyfta armarna för att ens skriva här. Sticka kan jag bara glömma :(
Allt går över när det är som värst...undrar när det tänker bli som värst ?
Återkommer

MÅNDAG!

Idag är det ledig dag. Sonen har någon sorts "Jagharsovitförliteihelgenochpassarpåattfåmigrännärmammaärledig"-sjuka.... Suck. I kombo med nationellaproven-ångest. Tråkigt! Men okej. Va hemma då, med tillägget att fotbollsträningen ikväll ryker all världens väg och TV.n stängs av kl 20:00 ikväll.
Dotran ska ÄNTLIGEN till örondoktorn. Vi får väl se om det är en hörselnedsättning eller om det är vaxproppar? Jag tror mer på det första tyvärr även om det andra också är ett faktum. Hur som helst, skönt att det kan bli av nu. Tidigare besök har stoppats av nya otiter, men nu var det ju ett tag sen så....
Kollar just på "vädret" på Tv, ser ut som att det blir vår nu. Blåsigt men vår. Lovely! Älskar vår!
Nä, dags att fixa sig klar och hämta loppan igen.
Återkommer

Letat....

...läst...tvekat...sökt...letat...läst...inte tvekat...sökt...letat..läst... over and over and over and over....
Återkommer

Sköna söndag?

Vaknade inte i ottan men det blev frukost vid Tv, en timme efter att starten gått. Starten för vasaloppet såklart. Vart just idag lite avis, vackert väder och strålande vintersol. Fast sen när det visade sig att det varit -17 då startskottet gick, kändes det inte så tvärtokigt med kaffe och filt i soffan... ;)
Har inte ändå, trots mildare temperatur, kommit upp ur soffan nämnvärt längre stunder. Loppans rum fick en liten uppsnygg som vi kallar det i hemtjänsten. Lite kläder har allt cirkulerat i maskinen och disk har trolleritrollera blivit ren i en annan maskin.
Känner mig trots allt väldigt ineffektiv. Trist, dålig och inte alls så superhjältig som jag helst skulle önska! Blottar mig lite och avslöjar att jag egentligen är väldans olycklig. Men säg why? Vårdepp? Saknar så otroligt. Längtar bort så kopiöst. Men många steg är svåra att ta... Därav blir man kvar på stället, omringad ov olycklighet. Och andras välmående och lycka svider som eld i själen. Har svårt att ens unna andra lycka. Så olikt mig, eller?
Hur som helst. Lugg och lila byxor...jag känner inte igen mig själv varken utvändigt eller invändigt...
Återkommer

RSS 2.0