Morr, bråk, skrik, skrän.....


Med dunder och bra åkte bråkstakarna i säng. Från ljuv syskonlek med härliga skratt till bitter fight med tårar och trasiga ägodelar. Bums i säng vart det och nu sussar den ena och den andra kollar förstås på galan i sitt rum. Fotbollsgalan såklart, vad annars??

LillMessi som ramlade illa på träningen igår och fick ett blått och svullet knä... Lite knepigt och ömt då han stöder på benet och böjer knäleden, men det är ju inte konstigt när man gör illa sig.

Mannen har lagt in golv i hallen. Det ska bli en del med parkett och en del med klinkers. Kommer bli superduper fint! Först hör man : "Men va fan" "Jävla skitgrejer" "Hur fan, det passar ju inte" Sen är det tyst ett tag, när han kommit på grejen liksom...sen blir det "Men va fan, det här räcker ju inte" "Fan det fattas ju"....och sen är det klart...
Fast just denna gång hade han rätt...det räckte inte. Fattas två ynka brädor och det är ju såklart surt men inget att göra nåt åt nu ikväll...  Kommer bli sjukt fint när det är klart, vilket det förhoppningsvis är till jul. Mycket måla och så innan dess.... Allt utom taket ska få sig en omgång.

Ska nog fylla på varsitt glas med rött och sjunka ner djupare i soffan nu när mannen är "klar" i hallen.

Återkommer

Kommentarer

Titta vidare :)strong>

Jag heter :
Kom ihåg mej nu :)

Min msn är : (kommer ej visas)

Bloggen jag har heter :

Jag vill faktiskt säga :

Trackback