Vigil...

...är det latinska ordet för vaken, och det är just vad jag är nu. Månen är halv och börjar sin vandring ned igen, brukar oftast innebära att sömnen återvänder i samma takt. Nu verkar den ha försvunnit helt...sömnen alltså.
Jobbat ikväll, ett kort pass igen och det har inneburit att jag fått lite gjort här hemma. Löven är inte längre utspridda över hela tomten utan snyggt ihopkrattade i en hög. Vårt lilla snickarrum är också fint och städat, vilket mest är mannens förtjänst. Han har länge sagt att han vill ha ordning där...så i farsdagspresent fick han lite hjälp av mig och barnen att komma igång...Mycket snällt av oss tycker jag!
Själv får jag väl ta tag i garaget för vilken gång i ordningen vet jag inte...Hua! Där ute kan man städa och röja och det blir superfint. Sen så tar det ett par veckor i bästa fall innan det ser för jävligt ut igen. Säkerligen ett par hundra spänn i pantburkar där ute...hm... Ja, så det är morgondagens projekt...att städa garaget och panta burkar, lämna returpapper och lämna soporna som sorterats men inte kommit längre än till garaget.

Nu ska jag kolla på reprisen av efterlyst och dricka upp mitt the som förhoppningsvis inte kallnat för mycket!

Återkommer

 


Kommentarer

Titta vidare :)strong>

Jag heter :
Kom ihåg mej nu :)

Min msn är : (kommer ej visas)

Bloggen jag har heter :

Jag vill faktiskt säga :

Trackback