2010-07-25

Ute blåser det kallt, regn som far mer eller mindre hela tiden. Lerpölar som växer utanför plastlådan som tills vidare är vårt hem. Barnen sov gott hela natten fast det regnade så man trodde att taket skulle fara in när som helst. Blåsten som gungade vagnen, den står tydligen stabilt, även om jag tvivlade inatt!
Börjar bli dax för lunch här, värdarna är borta på diverse uppdrag och kvar är vi och barnen. Avkopplande men lite stressande att inte ha något att göra. Om solen sken kunde man ju solat och badat nu blir det mest målarbok, kortspel och filmtittande. Trist i längden! Men att det är ruskväder är ju ingen nackdel för vissa av oss. Lilla loppan lyckades skära upp ett fult sår på benet igår. Nån spik eller vass sten i vattnet som hon lyckades gå en närkamp med. Fem cm långt, inte särskilt djupt men ont. Man riktigt ser hur ont det gör/gjorde. Så för infektionsrisken, rötmånad, gör det inget alls med lite svalare temp och badförbud!

Kanske tar tag i nån städtrasa här på eftermiddan, kommer antagligen inte synas om man går ett varv men att det skulle bli sämre är högst otroligt! Svårt att vara rastlös och inte ha nåt att göra. Men, men, det är ju semester. Då ska man mellan varven ha lite tråkigt!

Imorgon bär det av längre norrut, utan husvagnen. Skönt att komma till rinnande vatten, toalett och dusch! Vi ska underhållas av musik och nån sorts grill-kväll. Vet inte riktigt vad vi ska göra egentligen, men skoj blir det alldeles säkert!

Näpp, nu e det dags att fixa lite lunch!

Återkommer


Kommentarer

Titta vidare :)strong>

Jag heter :
Kom ihåg mej nu :)

Min msn är : (kommer ej visas)

Bloggen jag har heter :

Jag vill faktiskt säga :

Trackback